Interieurinrichting: woonkamer

De woonkamer is een plaats waar u zelf veel tijd doorbrengt en waar u uw gasten ontvangt. Het is dan ook belangrijk om deze ruimte praktisch in te delen.


Eerst moet u bepalen waarvoor de woonkamer zal dienen. Door uw meubels logisch te schikken, kunt u van uw woonkamer een polyvalente ruimte maken. Naast een zithoek kunt u de woonkamer eveneens als bureau- of eetruimte gebruiken.Eetruimte


Als u graag een eetruimte in de woonkamer wilt, plaatst u die het best tussen de keuken en de zitruimte. Dit is niet alleen praktisch, maar creëert ook een flexibele overgang tussen de verschillende ruimtes.


Bureauruimte


Als u kiest voor om een bureau te integreren in de woonkamer is het belangrijk om deze ruimte af te schermen van de zit- en eetruimte. Zo kunt u werk en privé gescheiden houden. Daarnaast is het ook essentieel om voldoende stopcontacten en natuurlijke lichtinval te voorzien.


Breng de totaalinrichting in balans


Door open ruimtes te creëren, brengt u de totaalinrichting van uw interieur in evenwicht. Decoratie zorgt voor sfeer en gezelligheid, maar overdaad schaadt. Het verkleint de ruimte en ziet er slordig uit.


Wenst u uw interieur op te frissen? Colinex heeft de nodige expertise op vlak van de totaalinrichting van uw interieur. Voor zowel totale interieurinrichting als renovatie van uw interieur kunt u bij ons terecht. Contacteer ons.