Geef uw interieur een persoonlijke touch met meubilair op maat

Misschien was u eerder al vertrouwd met de schilder- en decoratiewerken van Colinex? Of maakte u al kennis met onze realisaties in mortex. Aangezien wij instaan voor een totale interieurinrichting, aangepast aan uw voorkeuren, zijn er echter nog meer mogelijkheden om uw woning of bedrijfsgebouw een persoonlijke touch te geven.


Meubilair op maat is uitermate geschikt om uw stempel te drukken op het interieur. Samen met de experts van Colinex bepaalt u hoe uw droominterieur er moet uitzien en wij werken het vervolgens voor u uit. Dankzij het op maat gemaakte meubilair weet u zeker dat de inrichting honderd procent naar uw smaak zal zijn. Daarnaast spreekt het voor zich dat wij enkel met kwalitatieve materialen werken.


Reken op Colinex voor meubilair op maat


Bij Colinex houden we optimaal rekening met uw wensen bij het maken van meubilair op maat. Zo creëren we samen uw gedroomde interieur. Colinex is gevestigd in Waregem, maar staat u graag bij voor projecten in de volledige provincie West-Vlaanderen.


Overtuigd? Doe alvast wat inspiratie op bij onze realisaties en neem contact op voor een afspraak. Zo geniet u binnenkort van uw op maat gemaakte meubilair en een adembenemend interieur om trots op te zijn. Op zoek naar maatwerk in de regio? Dan horen we graag van u.