top of page
Zoeken
  • alexander01196

Parket op maat

Zou je graag je interieur verfraaien met een vloer die perfect aansluit bij jouw stijl en ruimte? Bij Colinex begrijpen we dat elke woning uniek is en daarom bieden wij parket op maat aan, zodat je een vloer gaat creëren die helemaal bij jou past.


Parket op maat van Colinex, altijd de juiste keuze

Waarom kiezen voor parket op maat van Colinex? Onze parketvloeren worden met zorg en vakmanschap vervaardigd, met aandacht voor zowel esthetiek als duurzaamheid. Met onze op maat gemaakte parketvloeren kan je de perfecte balans vinden tussen functionaliteit en schoonheid.


Ontdek onze dienst parket op maat


Onze ervaren vakmensen begeleiden je gedurende het hele proces, van het kiezen van het juiste hout en de afwerking tot aan de installatie van de vloer in jouw ruimte. Of je nu een klassieke uitstraling wilt creëren met een eiken parketvloer of juist de voorkeur geeft aan een moderne look met een strakke afwerking, bij Colinex maken we jouw visie werkelijkheid met parket op maat. Naast het feit dat je de afmetingen, kleuren en afwerking gaat kiezen die perfect passen bij jouw smaak en interieur, zorgt maatwerk er ook voor dat de vloer naadloos aansluit bij jouw ruimte, hoe uniek deze ook is. Bovendien voegt een op maat gemaakte parketvloer waarde toe aan je huis en creëert het een warme en uitnodigende sfeer.


Contacteer ons voor meer info


Bij Colinex streven we ernaar om hoogwaardige parketvloeren op maat te leveren die niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan. We gebruiken alleen de beste materialen en zorgen voor een nauwkeurige installatie, zodat je jarenlang kunt genieten van jouw prachtige vloer.

Klaar om je interieur te transformeren met parket op maat van Colinex? Met onze expertise en jouw visie kunnen we samen de perfecte vloer creëren die jouw huis compleet maakt.


Wij zijn gevestigd in Waregem maar werkzaam in de ruime regio van West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Interesse? Neem contact met ons op!




19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page