top of page

MAATWERK, PERFECTIE IN UW INTERIEUR

JOUW MEUBEL OP MAAT LATEN MAKEN

Met meubels op maat heb jij volledig de touwtjes in handen. Je kiest zelf het materiaal, de afmetingen en de afwerking van je tv meubel, dressing, opbergkast, enz. Met meubels op maat ben je zeker dat al je meubels samen passen en dat er genoeg ruimte is om al je materiaal veilig op te bergen.

Natuurlijk moet je woning niet alleen praktisch zijn, ze moet ook mooi zijn en in de stijl waarvan je houdt. Kies daarom voor interieur maatwerk en bepaal zelf de kleur, het materiaal en de afwerking van je meubels. Wil je graag een hangmeubel om het kuisen te vergemakkelijken of droom je van een gigantische boekenkast met alles erop en eraan? Onze schrijnwerkers gaan met jouw ideeën aan de slag en zorgen ervoor dat ze perfect in je woning passen. Met andere woorden, meubels op maat zijn volledig aangepast aan jouw noden.

Reken op ons voor het maken van zowel industriële meubels als landelijke meubels. Zo zorgen we dat ze perfect passen in de rest van je interieur. Samen met onze schrijnwerkers bepaal je zelf het materiaal, de afwerking en de grootte van je meubel op maat. Wij leveren kwaliteitsmeubels af!

COLINEX | Maatwerk meubilair West-Vlaanderen | Maatwerk West-Vlaanderen
COLINEX | Badkamer | Maatmeubilair | West-Vlaanderen

JOUW BADKAMER OP MAAT GEMAAKT 

Met een badkamer op maat bepaal jij volledig hoe jouw badkamer eruit ziet. Je kiest zelf de afmetingen en indeling van je badkamermeubels. Ga je voor een aparte douche en bad, een combinatie van beide, of gewoon enkel een douche? Volledig up to you! Natuurlijk heb je ook vrij spel in het gebruik van kleur en materiaal.

Weet dat een badkamer op maat net zo goed kan in een kleine ruimte als in een ruime kamer. Voor de afwerking kiezen onze klanten vaak voor een douche/vloer in Mortex in combinatie met een meubel op maat. 

Kiezen voor een badkamer op maat is kiezen voor een creatieve oplossing, vooral bij kleinere woningen met kamers die beperkt zijn in ruimte. Laat het toevallig ook net die woningen zijn die door hun gunstige prijs in trek zijn op de huizenmarkt. Je hebt er dus alle belang bij om je badkamer naar smaak en comfort in te richten.

DRESSING OP MAAT

Een dressing op maat laten maken heeft veel voordelen. Wanneer je een moeilijk in te richten of kleine ruimte hebt, win je met maatwerk meteen wat ruimte. Standaardkasten passen immers lang niet altijd in iedere ruimte. Vaak krijg je te maken met schuine wanden of met afwijkende hoogtes waardoor een mooie afwerking met standaardkasten simpelweg niet mogelijk is.

Een dressing op maat geeft je bovendien ook de volledige vrijheid over de kastinrichting van je dressing. Het is soms moeilijk dressingkasten of modules te vinden die mooi bij elkaar passen. Met een walk-in dressing op maat kun je jouw droom verwezenlijken zoals jij dat wil, in plaats van een beperkte keuze te moeten maken uit de beschikbare producten van grote fabrikanten.

Bovendien zal een dressing op maat naadloos aansluiten bij de stijl en architectuur van je woning. Dit is een groot pluspunt voor de waardering en eventuele verkoop van je huis.

COLINEX | Dressing | Maatwerk meubilair West-Vlaanderen | Maatwerk West-Vlaanderen
bottom of page