Mortex

 

Wilt u uw woning in een nieuw kleedje steken? Of is uw nieuwbouw zojuist af en zoekt u nog naar een wand- of vloerdecoratie? Bent u daarbij op zoek naar een authentiek en stijlvol uiterlijk? Dan heeft Colinex Interior Concepts wat u zoekt: Mortex.

 

Wat is Mortex en hoe werkt het?

 

Natuurlijke kalk als hoofdbestanddeel, dezelfde kwaliteit als natuursteen – maar een pak goedkoper – én waterdicht: dat is Mortex in het kort. Met die drie kenmerken is Mortex dé techniek om een hedendaagse betonlook in uw woning te krijgen.

 

Dankzij de waterdichtheid bent u in staat om uw douchevloer en -wanden, keukenblad, zwembad, vijver en alle andere plaatsen waar water komt, af te werken met Mortex. Neem nu uw douche, bijvoorbeeld. Die kan je een stijlvol en aangenaam uitzicht geven, want de vloer loopt naadloos over in de wanden. Zo wordt een douche nemen nóg relaxerender dan dat nu al het geval is.

 

Maar het is niet omdat Mortex waterdicht is, dat u het enkel moet gebruiken op plaatsen waar water in de buurt is. Een keukentafel, trap of bureau kunnen evengoed profiteren van de unieke kwaliteiten van Mortex.

 

Bovendien is een douche – of eender welk ander deel van uw woning – in Mortex heel eenvoudig schoon te maken. Ook daarbij speelt de waterdichtheid een belangrijke rol. En Net wanneer u denkt dat er geen andere voordelen meer zijn, blijkt het tegenovergestelde waar.

 

Mortex komt in verschillende kleuren en vormen. U kan dus uw fantasie volledig los laten gaan, want u bepaalt de kleur, vorm, textuur én effecten. Een creatieve ziel verdient een creatieve uitwerking. U kunt ook altijd rekenen op het professioneel stijladvies van Colinex Interior Concepts voor mocht uw creatieve brein u plots in de steek laten, of als u met twijfels zou zitten.

 

Daarnaast is Mortex zeer makkelijk te plaatsen, en dat is niet onbelangrijk. Heeft u een tegel- of houten vloer liggen? Of ligt er een chape van beton of anhydriet? Mortex kent zo goed als geen beperkingen. Maar toch zijn er enkele voorwaarden voor een geslaagd resultaat. Zo moet de ondergrond stabiel en droog genoeg zijn, en ook de draagkracht moet voldoende groot zijn. Of het nu op een bestaande vloer is of niet, Mortex biedt alle comfort aan in een laag van niet meer dan 2 tot 3 mm.

 

Zijn vloeren en wanden in Mortex iets voor u? Of wilt u meer informatie? Neem dan zeker contact met Colinex Interior Concepts op via 0473 77 44 23.

Schilderwerken West-Vlaanderen | Parket West-Vlaanderen | Schrijnwerken West-Vlaanderen